Spoznajte nas

O podjetju

Podjetje SiScan Consulting d.o.o. s sedežem v Mariboru je specializirano podjetje za hitre in učinkovite informacijske (IT) rešitve za organizacije.

Skupaj s svojimi naročniki razvija strategije rasti podjetij na področju informacijskih tehnologij, ponuja načrtovanje, izvedbo, namestitev in vzdrževanje celotnih informacijskih sistemov.

Svetujemo, načrtujemo, postavljamo in vzdržujemo celovite informacijske in sistemske rešitve ter razvijamo svojo programsko opremo v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih tehnologij.

Naša vizija

V Sloveniji želimo biti ena zaneslivejših sistemskih hiš za celovite informacijske in sistemske rešitve. Na uporabnike želimo prenesti najsodobnejšo tehnologijo in rešitve v svetovni računalniški industriji skupaj z našim znanjem in izkušnjami ter s tem uporabnikom pomagati pri večji konkurenčnosti in uspešnosti na trgu.

Kakovost, zanesljivost in odgovornost je obveza, ki jo čutimo do uporabnikov.

Partnerstvo

Vrsto let sodelujemo z vodilnimi ponudniki informacijske tehnologije na svetovni ravni in z njimi razvijamo ter vzdržujemo odlične partnerske odnose.